Workshop boetseren

Op 1 kilometer afstand, in Haringhuizen, staat het gezellige atelier van Sandra Vlegels waar zij beelden maakt van keramiek en brons. Een heerlijke inspirerende plek waar veel moois ontstaat...

Nadat ze een aantal jaren les heeft gehad van Monique Vink, heeft ze besloten om zelf workshops te gaan geven en is ze, eerst met een groepje vriendinnen, gestart. Ze vindt het heerlijk om met mensen te werken en deel uit te maken van het proces en het plezier dat haar cursisten hebben in het boetseren.

Wil je zelf ook de uitdaging aangaan? En wil je, onder haar begeleiding, lekker met je handen in de klei (of was) zelf een beeld boetseren, neem dan contact met Sandra op of kijk voor meer informatie op http://ateliersanbak.nl/ onder het kopje “Workshops”.

Kom je liever met een eigen groep vrienden, vriendinnen, collega’s of kennissen tijdens een dagworkshop? Eventueel met een lunch, een simpele maaltijd en/of een drankje. Het kan allemaal! Neem dan contact met Sandra op zodat je kunt kijken of ze iets voor je kan betekenen.

Naast het geven van workshops maakt ze ook beelden in opdracht. Wanneer je hier meer over wilt weten, bel of mail haar dan. Dan kun je je wensen bespreken en bekijken of ze daar iets mee kan.

foto boetseren 3 foto boetseren 3
foto boetseren foto boetseren
foto boetseren 2 foto boetseren 2
foto boetseren 1 foto boetseren 1